Welkom! 

 

Wat leuk dat je je wilt inschrijven voor de Kindercultuurdag 'Er was Eems, een Sprookje in Delfzijl'. Deelname aan deze dag is geheel gratis en bedoeld voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8 op basisscholen in de gehele gemeente Delfzijl. De dag wordt georganiseerd door Stichting IVAK en mede mogelijk gemaakt door Brandsma De Jong Makelaars en Round Table '69 Fivelgo. Iedereen die zich inschrijft maakt automatisch kans op 2 kaarten voor de voorstelling Assepoester of de musical Kruistocht in Spijkerbroek, beiden volgend schooljaar te zien in theater De Molenberg.

DE AANMELDPERIODE IS VERLENGD T/M 3 AUGUSTUS
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er vlug bij!

Wanneer: zaterdag 15 september 2018

Hoe laat: 9.00 - 17.00 uur (van 16.00-17.00 zijn ouders/verzorgers welkom voor de premiere)

Waar: Theater de Molenberg, Molenberg 11 in Delfzijl

Voor eten en drinken wordt gezorgd, je hoeft dus geen lunchpakketje mee te nemen! Geef in het formulier wel even je eventuele allergieën aan.

Je kunt via dit inschrijfformulier aangegeven welke discipline jouw voorkeur heeft om een dag lang mee aan de slag te gaan. We proberen je in deze groep in te delen, maar voor de zekerheid vragen we je ook vast naar je 2e en 3e keus. Na de zomervakantie laten we je dan per mail (aan je ouders) weten in welke groep je bent ingedeeld en welke docent deze dag je aanspreekpunt is.

Heb je nog vragen over de Kindercultuurdag? Bel/app dan met Irene van Wijhe van het IVAK via 06-22121975 of mail naar irene@ivak.net. Wij helpen je graag verder!

 

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes