Terug naar het Begin: Voorstelling Wolk

Het Houten Huis

Gratis voorstelling Wolk voor alle basisschoolleerlingen in Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

Op zaterdag 26 mei speelt jeugdtheatergroep Het Houten Huis 3x de voorstelling Wolk in de Centrumkerk in Delfzijl (Kerkstraat 25, aan het Molenbergplein). Deze voorstelling wordt geprogrammeerd door Festival Terug naar het Begin in samenwerking met de Stichting IVAK, centrum voor kunst en cultuur. De voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder. Ook voor oudere leerlingen en volwassenen is Wolk een heel mooie voorstelling.

Over Wolk:

Temidden van een wollige omgeving kijk en luister je naar het verhaal van Das. Langzaam gaat het licht aan in zijn hoofd, maakt de herrie plaats voor stilte en duwen rustige gedachten de drukte weg. Waar kom je terecht als je een dassenburcht instapt? Trek je sokken wat hoger op, leun achterover en kom zelf ook even tot stilstand. Welke das schuilt er in jou? Ga ondergronds en zweef tussen de wolken... In deze burcht voel je je zwaar en licht tegelijk.

Voor alle leerlingen van de basisscholen in Delfzijl, Appingedam en Loppersum is deze prachtige voorstelling gratis toegankelijk! Je hoeft je alleen maar even aan te melden op deze website.

Iedere leerling mag een volwassene van 18 jaar of ouder meenemen. Die betaalt 5 euro entree en moet zich ook even van tevoren aanmelden via de website van het IVAK. Bezoekers met een voucher van Terug naar het Begin hebben gratis toegang, als er tenminste nog plaats is.

Dus schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Soort activiteit

 • {{soortAct.naam}}
 • Docent

  {{record.docent}}

  Geschikt voor

 • {{groep.naam}}
 • Dag

  {{record.lesdag.naam}}

  Lestijd

  van {{record.starttijd | date:'H:mm'}} tot {{record.eindtijd | date:'H:mm'}}

  Data

  {{record.Lesmomenten}}

  Locatie

  {{record.locatie.naam}}

  Kosten

  {{record.kosten}} euro

  Extra Info

  {{record.extraInfo}}

  Maximaal aantal deelnemers

  {{record.maxAantalDeelnemers}}

  Inschrijven Inschrijven

  {{currentTransition | camelCaseToSentence}}

  The webservice is unavailable, please try again later.
  There are unsaved changes