Op zoek naar
verbinding?

Het IVAK is hét centrum voor kunst & cultuur in de DAL-regio. Naast het ondersteunen van cultuuronderwijs houden wij ons bezig met de plaatselijke amateurkunst.  Als netwerkorganisatie werken wij samen met kunstdocenten, kunstenaars, culturele instellingen, verenigingen en vele anderen. Gezamenlijk ontwikkelen we nieuwe activiteiten en projecten die bijdragen aan een bruisende omgeving, en zoeken we naar nieuwe verbindingen.

Ook geeft IVAK advies over welke fondsen er zijn voor amateurkunstenaars. Wij doen dit omdat kunst en cultuur bijdragen aan het geluksgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Docenten en cursisten

Kunstdocenten en verenigingen die aangesloten zijn bij het IVAK kunnen zich promoten via onze kanalen en gebruik maken van onze locaties en ons netwerk. Wij ondersteunen lokale amateurkunstenaars, zodat zij zich kunnen richten op hetgeen zij het liefst doen: maken en lesgeven.


zoek een docent
 
 
 

Financiële
ondersteuning

In de gemeentes Delfzijl, Appingedam en Loppersum zijn er een aantal mogelijkheden om aanvulling te krijgen op de aanschaf van instrumenten en het lesgeld voor cursussen muziek, theater, dans en beeldend. Ben je benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt? Klik dan even door!

lees meer
 

Podiumtalent gezocht!

Regelmatig wordt het IVAK benaderd voor optredens. Daar werken wij graag aan mee en zijn dus vaak op zoek naar jong talent, leuke acts en mooie muzikale optredens. Dus heb je tijd om zelf, met vrienden of met je hele vereniging wat vaker op te treden, neem contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

lees meer